Tgrt Haber

Kırmızı ışıkta geçti, kornaya kızdı, çekiçle sürücüye saldırdı

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Mart 2022 09:21 - Güncelleme : 05 Mart 2022 10:44

Ankara'da bir trafik magandası kendisine korna çalan sürücüye çekiçle saldırdı. Başka bir sürücü tarafından kaydedilen o anlarda saldırgan kendisini araca kilitleyen sürücüye ulaşmak için camları patlattı. Maganda gözaltına alındı.

Ankara’da kırmızı ışıkta geçen bir sürücüye bir başka sürücü korna çalarak tepki gösterince trafik kurallarını ihlal eden şahıs kendisine tepki gösteren sürücüye çekiçle saldırdı.

KIRMIZI İHLALİNE KORNALI TEPKİ

Olay Çankaya ilçesinde Banga Bandhu Şeyh Mucibur Rahman Bulvarı'nda yaşandı. İddiaya göre Ö.Ö. idaresindeki otomobil, kırmızı ışık ihlalinde bulundu. Kendisine yeşil ışık yanan bir başka aracın sürücüsü ise kırmızı ışık ihlalinde bulunan Ö.Ö'yü korna çalarak uyardı.

KORNALI TEPKİYE ÇEKİÇLE CEVAP

Kornaya sinirlenen kırmızı ışıktan geçen sürücü araçtan indi bagajdan çekiç çıkardı. Önce açık camdan araçtaki sürücüyü darp etmeye çalıştı. Bir başka şoför tarafından kaydedilen o anlarda bazı vatandaşlar saldırgan sürücüyü sakinleştirmeye çalıştı.

Kırmızı ışıkta geçti, kornaya kızdı, çekiçle sürücüye saldırdı

KAPI CAMLARINI PATLATTI

Olayla ilgili sosyal medyada yer alan ve cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde Ö.Ö'nün, aracından çıkıp bagajından aldığı çekici otomobilin açık camından içeri savurduğu, sürücünün ise tekme atarak kendini savunmaya çalıştığı görüldü. Çevredekilerin sakinleştirmeye çalıştığı Ö.Ö'nün daha sonra aracın camlarını kırdığı anlar da kameralara yansıdı.

GÖZALTINA ALINDI

Dakikalarca süren şiddet olayının ardından çekiçli saldırgan aracına atlayıp kaçtı. Ancak sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından asayiş şube ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürüldü.  

Kırmızı ışıkta geçti, kornaya kızdı, çekiçle sürücüye saldırdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...