Tgrt Haber

Parkta maganda kurşunu isabet eden bir buçuk yaşındaki çocuk ağır yaralı

23 Ağustos 2021 09:31
Parkta maganda kurşunu isabet eden bir buçuk yaşındaki çocuk ağır yaralı
samsun,,maganda kurşunu,,park,

Samsun'daki bir çocuk parkına oynamak için giden bir buçuk yaşındaki B.A.'nın omzuna maganda kurşunu isabet etti. Kanlar içinde kalan küçük çocuk derhal ameliyata alınırken yaşam mücadelesinin sürdüğü öğrenildi.

Samsun'da ailesiyle birlikte parka gden B.A. isimli bir buçuk yaşındaki çocuk, maganda kurşununun kurbanı oldu. Nereden geldiği belli olmayan kurşun onmzuna isabet eden çocuğun  durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki Doğal Yaşam Parkı'nda dün akşam meydana gelen olay, maganda kurşunun caniliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Edinilen bilgiye göre, 1,5 yaşındaki B.A., ailesi ile parkta bulunduğu bir sırada nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunu omzuna isabet etti. Çocuğun kanlar içinde yere yığıldığını gören aile, ne olduğunu anlayamadı.

Çevredeki vatandaşların da müdahalesiyle Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Gece Samsun'daki hastanede ameliyata alınan çocuğun omzuna isabet eden kurşun çıkartılırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri o0layla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...