Tgrt Haber

Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı! Feci kazada sürücü yola fırladı

17 Mart 2022 09:15 - Güncelleme : 17 Mart 2022 11:05

İstanbul’da meydana gelen kazada yüksek hızla giden bir otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada, sürücü araçtan fırlayarak hayatını kaybetti.

İstanbul’da Kadıköy istikametinden Bostancı istikametine doğru giden otomobilin şoförü Saltık Buğrahan Demir, iddiaya göre aşırı hız yaptığı otomobilinin kontrolünü kaybetti. Yol ayrımında bulunan bariyerlere ok gibi saplanan otomobil param parça oldu.

Kazada, bariyerlere giren arabanın camından fırlayan sürücü ağır yaralandı. olay yerine gelen sağlık ekiplerince Fatih Sultan Mehmet hastanesine kaldırıldı.

AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sürücünün kaza haberini alan aile yakınları olay yerine geldiklerinde gözyaşlarına hakim olamadı. Sürücünün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

"ARAÇTAN FIRLADI, HAVADA GÖRDÜK"

Kazaya seyir halindeki trafikte şahit olan Ömer Elibol "Kadıköy yönünden Bostancı yönüne ilerliyordum. Arkadan bayağı bir sellektör yapmaya başladı. Biz yol verdik, aradan 200-300 metre sonra kendini burada buldu. Aracın içerisinden fırladı. En son havada gördük. Daha sonra olay yerine yanaştık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdik" dedi.

Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı! Feci kazada sürücü yola fırladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...