Tgrt Haber

Paris uçağı şirket pilotu dahil 30 yolcuyu unutup İzmir’e iniş yaptı

20 Kasım 2023 08:50 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 08:54
Paris uçağı şirket pilotu dahil 30 yolcuyu unutup İzmir’e iniş yaptı
uçak,izmir

Paris-İzmir seferini yapan uçakta ilginç bir olay yaşandı. Aralarında havayolu şirketi pilotunun da bulunduğu 30 yolcu Paris'te unutuldu. Uçak daha sonra İzmir'e indi.  Yolcular radar takip sistemiyle uçaklarının İzmir yolunda olduğunu görünce şoka uğradı.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles De Gaulle Havalimanı'nda İzmir seferi için bekleyen 30 yolcunun başına ilginç bir olay geldi. Paris-İzmir seferini yapan bir uçak, aralarında havayolu şirketinin pilotunun da bulunduğu 30 yolcusunu Paris'te unutup İzmir'e indi.

30 yolcunun "Paris'te unutulduğu" iddiası gündeme geldi. Unutulan yolcular arasında havayolu firmasının bir pilotunun da bulunduğu söyleniyor.

3 SAAT RÖTAR

Uçağın Paris'ten yerel saatle 17.00'de havalanması gerekirken rötar yaşandı. Daha sonra uçağın 20.00'de hareket edeceği açıklandı. Ancak havalimanında seferi bekleyen yolcular, uçuş saati geldiğinde check-inle ilgili hiçbir bilginin tabelalara yansımadığını gördü.

Bazı yolcular, uçakların konumlarını gösteren radar takip sistemini açtığında şoke oldu. Uçağın aslında kalkış yaptığı anlaşıldı. Uçak, 30 yolcusu olmadan İzmir'e iniş yaptı. Firmanın, Paris'te kalan yolcuları otele yerleştirdiği ve daha sonraki seferlere yönlendirdiği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...