Tgrt Haber

Rusların Antalya aşkı! Uzaydan bile fotoğrafını paylaştılar

05 Nisan 2023 16:34 - Güncelleme : 05 Nisan 2023 16:44
Rusların Antalya aşkı! Uzaydan bile fotoğrafını paylaştılar
Uzay,Antalya,Rus

Rus kozmonot Oleg Artemyev, sosyal medya hesabından her yıl on binlerce vatandaşının akın ettiği Antalya'nın fotoğrafını paylaşarak "harika, sıcak şehir"  notunu düştü.

Rusya'da yaz tatili denince akla gelen ilk şehirlerden biri kuşkusuz Antalya. Her yıl 10 binlerce Rus turistin akın ettiği Antalya'dakei yerleşik Rusların sayısı da her geçen gün artıyor.

Rus insanının bu Akdeniz kentine olan tuksunun gösteren son örnek Rus kozmonot Oleg Artemyev'den geldi. Artemyev sosyal medya hesabından Antalya'nın uzaydan çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Rusların Antalya aşkı! Uzaydan bile fotoğrafını paylaştılar

"ISS'DEN ANTALYA"

Akdeniz kıyılarında ve Türkiye'nin güneyinde, misafirperver bir tatil şehrinin bulunduğunu belirten Artemyev,  çok sayıda Rus'un turistin olarak Antalya'yı ziyaret ettiğini hatırlattı.  Artemyev, "Güneşin tadını çıkarırken bu harika, sıcak şehrin uzaydan nasıl göründüğünü hiç merak ettiniz mi? Şu anda eşsiz bir fırsatınız var. Baylar ve bayanlar, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) Antalya!" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...