Tgrt Haber

Şaka gibi trafik cezası: Telefonuna gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Mart 2023 10:15 - Güncelleme : 22 Mart 2023 10:53
Traktör,Bursa,Trafik cezası,Otoyol

Bursa'da çiftçilik yapan Ali Kılınç'ın evinin önünde duran 47 yıllık traktöre hiç girmediği bir otoyolda ceza kesildi. Telefonuna gelen mesajla hayatının şokunu yaşayan Kılınç, 'haline gülse mi? ağlasa mı?' bilemedi.

Türkiye'de hiç gitmediği yerden trafik cezası yiyen araçlara bir yenisi daha eklendi. Bursa'nın İznik ilçesinde çiftçilik yapan Ali Kılınç, cep telefonuna gelen bir mesajla hayatını şokunu yaşadı.

ŞAKA DEĞİL GERÇEK ÇIKTI

Gelen mesajda, '16 H aracınız ile 11.03.2023 23.26 İstanbul İzmir Otoyolu 21 - Köprü gişesinden ihlalli (ödemesiz) geçilmiştir. 15 gün içinde ödeme yapılmazsa bir katı, 45 gün sonra ise 4 katı ceza eklenecektir" yazdığını gören Kılınç, ilk önce şakaya kurban gittiğini düşündü.

"BU TRAKTÖR EN FAZLA 10 KM GİDER"

Daha sonra e-devlete girip, cezayı kontrol eden Kılınç, şok gerçekle karşı karşıya kaldı. 1976 model 47 yıllık traktörünün en fazla 10 kilometre gidebileceğini belirten Kılınç, konuyla ilgili ne yapacağını bilemediğini söyledi.

Şaka gibi trafik cezası: Telefonuna gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...