Tgrt Haber

Şanlıurfa’da polise silahlı saldırı: 2 şehit

10 Mart 2022 09:24 - Güncelleme : 10 Mart 2022 09:27
Şanlıurfa’da polise silahlı saldırı: 2 şehit

Şanlıurfa’da silah kaçakçılığıyla ilgili takibe aldıkları otomobildeki zanlı tarafından açılan ateş sonucunda 2 polis memuru şehit oldu.

Şanlıurfa’da meydana gelen olayda silah kaçakçılığı ile ilgili takibe alınan araçtaki zanlı tarafından Polis Memuru Cemal Bozkurt (32) ile Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici’ye (30) ateş açıldı. Olayda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Cemal Bozkurt ile Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ağır yaralandı.

HASTANEDE YAPILAN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Cemal Bozkurt akşama doğru şehit olurken Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ise Balıklıgöl Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. Yaklaşık 5 saat ameliyatta kalan komiser yardımcısı da kurtarılamayarak şehit oldu.

Şanlıurfa’da polise silahlı saldırı: 2 şehit

Şanlıurfa’da polise silahlı saldırı: 2 şehit

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...