Tgrt Haber

Silahı kolundaki alçıya gizledi, girdiği hastanede husumetlisini vurdu

09 Mart 2022 16:07 - Güncelleme : 09 Mart 2022 17:06

İzmir’de hastanede meydana gelen silahlı saldırıyla ilgili yeni deyatlar ortaya çıktı. Saldırgan silahını kolnudaki alçıya saklayarak hastaneye girip husumetlisini vurduğu belirlendi.

İzmir’de kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tabanca ile vurulan 35 yaşındaki İbrahim Toprak, sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı.

Daha önceden aralarında husumet bulduğu öğrenilen A.Ç.(27), girdiği hastanede İbrahim Toprak’ı kasığından tabancayla vurdu. Yaralanan Toprak'a ilk müdahale serviste bulunan sağlık çalışanları tarafından yapılırken hayati tehlikesi bulunmayan yaralı, güvenlik gerekçesiyle başka bir hastaneye sevk edildi.

Polis ekipleri saldırganı kısa süre içerisinde suç aletiyle kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

SALDIRI ANI KAMERADA

Hastanedeki silahlı saldırıyla ilgili olarak yeni detaylar da ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren A.Ç’nin, kolunu alçıya aldırıp tabancayı da buraya sakladıktan sonra tedavi olma bahanesiyle içeriye girdiği öğrenildi. Saldırı anı hastanenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...