Tgrt Haber

Sivas’ta köpekten kaçan çocuğa otomobil çarptı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
15 Mart 2022 12:31 - Güncelleme : 15 Mart 2022 12:48

Ülke genelinde en büyük sıkıntıların başında gelen başı boş sokak köpekleri tehlike saçmaya devam ediyor. Sivas'ta kendisine saldıran köpekten kaçmak isteyen bir çocuğa otomobil çarptı.

Kentin içinde başı boş ve sahipli köpeklerin neden olduğu yaralanmalara bir yenisi daha eklendi. Sivas’ta kendisine saldıran köpekten kurtulmak için yola çıkan çocuğa otomobil çarptı.

12 Mart tarihinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerine meydana gelen olayda sahipli olduğu öğrenilen bir köpek 12 yaşındaki U.K’ya saldırdı. U.K. köpekten korunmak için yola çıkınca hızla geçmekte olan bir aracın kendisine çarpması sonuç yaralandı.

HAVAYA FIRLADI

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi süren çocuğun hayati tehlikeye atlattığı öğrenildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazada çocuğun çarpmanın etkisi ile havaya fırladığı görüldü. Sahipli olduğu ileri sürülen köpeğin tasmasız olması dikkat çekti.

ANTALYA VE ISPARTA'DA BENZER OLAYLAR

Antalya’da Mahra Melin Pınar’a da sokak köpeklerinden kaçtığı sırada bir araç çarpmıştı. 5 Mart’ta meydana gelen korkunç kaza sonrası Melin Pınar ağır yaralanmıştı. 9 yaşındaki Mahra’nın 10 dakika boyunca kalbinin durduğu ve doktorların müdahalesi sonucu tekrar yaşama tutunduğu bildirilmişti.

Isparta’da 7 Mart akşamı yurda giderken sokak köpeklerinden kaçan Süleyman Demirel Üniversitesi Psikoloji Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Rabia Kallı da otomobil çarpması sonucu ağır yaralanmış ve hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...