Tgrt Haber

Takside kan donduran olay! Yolcu gibi binen 2 çocuk şoförü öldürdü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Temmuz 2023 11:48 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 11:53
Takside kan donduran olay! Yolcu gibi binen 2 çocuk şoförü öldürdü
taksi,cinayet,Kastamonu

Kastamonu'da bir taksi şoförü aracına yolcu olarak aldığı 2 çocuk tarafından bıçaklandı. Sürücü hayatını kaybederken, yakalanan 2 çocuk gözaltına alındı.

Taksilerde meydana gelen olayların ardı arkası kesilmiyor. Bu sefer adres Kastamonu. Dün gece saatlerinde Aktekke Mahallesi Yol Sokak’ta İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, taksi sürücüsü Nurettin Tığlıgil ile aracına müşteri olarak binen 16 yaşlarındaki iki çocuk arasında tartışma çıktı.

ÇOCUKLAR TAKSİCİYİ DEFALARCA BIÇAKLADI

Tartışma sırasında çocuklar tarafından defalarca bıçaklanan taksi sürücüsü, ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan taksi sürücüsü, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kastamonu'da öldürülen taksici

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Tedavi altına alınan sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 çocuğun işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...