Tgrt Haber

Denizden tam 37 bin TL'lik piyango çıktı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Ocak 2024 14:16 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 14:17
Denizden tam 37 bin TL'lik piyango çıktı
balık,osmaniye

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde balıkçılık yapan Ali Dağlı ve beraberindeki 5 kişi, değeri 37 bin TL olan yayın balığı yakaladı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde balıkçılık yapan 6 arkadaş, Yedigöl Barajı’nda 2 metre 20 santim uzunluğunda yayın balığı yakaladı. 148 kilo ağırlığındaki balığı güçlükle çıkaran balıkçılar balığı bir süre iş yerinde sergiledi. 

Vatandaşlar, meraklı gözlerle balığa bakarak bol bol fotoğraf çektirdi. Devasa yayın balığı parçalanarak kilogram fiyatı 250 TL'den satışa sunuldu.Denizden tam 37 bin TL'lik piyango çıktı

"BİZİ UĞRAŞTIRDI"

Ağı 6 kişi güçlükle çektiklerini ifade eden balıkçı Ali Dağlı, “Ağı akşam saatlerinde serdik sabah gittiğimizde ağda bir ağırlık hissettik. Ağı çekerken 5-6 kişi zor çektik tekneye balığı, canlı olduğu için bayağı uğraştırdı ama sonunda balığımızı aldık. Bunu vatandaşlarımıza parçalayarak kilosunu 250 Türk Lirasından satacağız” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...