Tgrt Haber

Telefon çalan hırsızın rahatlığı pes dedirtti

20 Şubat 2022 10:42 - Güncelleme : 20 Şubat 2022 10:46
Telefon çalan hırsızın rahatlığı pes dedirtti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir telefon mağazasından telefon çalan hırsızın rahatlığı pes dedirtti. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Aşağı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi üzerinde bulunan telefon satış mağazasında meydana gelen olayda işyerinden 3 adet cep telefonu çalınması polisi harekete geçirdi.

SERBEST BIRAKILDI

Gelen ihbar üzerine harekete geçen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Merkezi ekipleri, hırsızlık olayının şüphelisini kısa sürede belirledi. Polis tarafından yakalanan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.B. isimli şüpheli, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

O ANLAR KAMERADA

Şahsın cep telefonunu çalma anı ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahsın rahat bir şekilde vitrinde duran cep telefonlarını eline alarak cebine attığı ve daha sonra işyerinden hızla uzaklaştığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...