Tgrt Haber

Ümraniye'de kağıt toplayıcılarının taşlı saldırısına polisten biber gazıyla müdahale

04 Ekim 2021 14:16
Ümraniye'de kağıt toplayıcılarının taşlı saldırısına polisten biber gazıyla müdahale
kağıt toplayıcıları,polis,biber gazı,ümraniye

Ümraniye'de kağıt atık deposuna baskın düzenleyen polisleri protesto eden kağıt toplayıcıları, kağıt ve benzeri malzemeleri sokak ortasında yakarak durumu protesto etti. Yaşanan arbedede polis, kendilerine taşlarla saldıran gruba biber gazıyla müdahale etti.

Ümraniye’de kağıt toplayıcıların depo olarak kullandığı mekana baskın düzenleyen polis ekipleri, bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Gerginliğin ardından yaşanan arbedenin önüne geçmek için polis ekipleri biber gazı kullanırken kağıt toplayıcıları da kendi topladıkları kağıt ve benzeri malzemeleri sokak ortasında yakarak durumu protesto etti. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda polis, zorluk çıakranları gözaltına aldı.

Ümraniye’de kağıt toplayıcılarının kağıtlarını biriktirdiği depoya polis baskını düzelendi. İddiaya göre kağıt toplayıcıları, baskın yapan polislere karşı çıkınca arbede yaşandı.

ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ MÜDAHALE ETTİ

Kağıt toplayıcıları, topladıkları kağıt karton ve benzeri malzemelerini vermek istemeyi reddedince sokak ortasında malzemelerini yaktı. Polisleri engellemek isteyen kağıt toplayıcıları, bu kez de taşlarla polise saldırdı.

Ümraniye'de kağıt toplayıcılarının taşlı saldırısına polisten biber gazıyla müdahale

Olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet polisi de çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis, kendilerine zorluk çıkaran kağıt toplayıcılarına biber gazı ile müdahalede bulundu. Olayda polise zorluk çıkaran şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Kağıt toplayıcıların yaktığı malzemeler drone ile havadan görüntülendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...