Tgrt Haber

Uyuşturucuyla yakalanan gençten 'pes' dedirten savunma: Abim polis

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ocak 2023 10:25 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 10:45
Aksaray,uyuşturucu

Aksaray'da polis ekiplerince yapılan denetimde durdurulan ve üzerinde haplarla yakalanan otomobil sürücüsü, kendisini "Abim polis" diyerek savundu. Polislere uzun süre dil döken şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Aksaray Pınar Mahallesi Bediüzzaman Bulvarı'nda meydana gelen olayda edinilen bilgiye, denetim yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri ve mahalle çarşı bekçileri uygulama esnasında durumundan şüphelendikleri bir gencin otomobilini durdurdu. Sürücü Özkan S.'yi (27) ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçiren polisler daha sonra araçta geniş çaplı arama yaptı.

ÜST ARAMASI YAPILDI

Yapılan aramada araç içerisinde bir miktar eroin ele geçirilirken ekipler bu kez üst araması yaptı. Sürücünün üzerinde yapılan aramada ise 1 tablet sentetik hap bulundu.

'AÇ DA BİR KONUŞ'

Gözaltına alınırken ağabeyinin polis memuru olduğunu iddia eden Özkan S., "Vallahi polis bir aç da konuş abi, konuş komiserim kurbanın olayım konuşun" diyerek ısrar etti. Gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...