Tgrt Haber

Yediği cezayı hazmedemedi, polisi 'artistlik yapmakla' suçladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Ekim 2023 10:30 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 10:57
Yediği cezayı hazmedemedi, polisi 'artistlik yapmakla' suçladı
Antalya,Polis,Ceza,Trafik

Antalya'da kask takmadığı için ceza yiyen elektrikli bisiklet sürücüsü, yediği cezası hazmedemeyince polise ve kendisini çeken kameralara dönüp “Bunlar artistlik yapıyor” dedi.

Antalya'nın Manavgat İlçesinde trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimde, elektrikli bisiklet ve elektrikli scooterlar üzerine denetim yaptı. Ekipler, kask takmadığı için ceza uygulanan yabancı uyruklu bir kadının suçlamalarına maruz kaldı.

Trafik polislerine neden durdurulduğunu soran ve kask takmadığı gerekçesiyle ceza uygulanacağını öğrenen Nazgül T., kullandığı aracın elektrikli bisiklet olduğunu, kask takma zorunluluğu olmadığını iddia etti.

POLİSLERİ GÖREVLERİNİ YAPMAMAKLA SUÇLADI

Trafik polisi elektrikli bisiklet bile olsa kask takılmasının zorunlu olduğunu söylediği kadın, bunu kabul edemeyeceğini belirterek polisleri uzun süre meşgul etti. Nazgül T., caddelerdeki usulsüz parklara, kural tanımayan sürücülere ceza yazmadıkları için polisleri görevlerini yapmamakla suçladı.

"ARTİSLİK YAPIYORLAR"

437 lira ceza işlemi uygulanan kadın, makbuzunu alıp olay yerinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra cezanın yanlış yazıldığını belirterek geri geldi. Trafik ekiplerini yeniden uğraştıran kadın, olay yerine çağrılan asayiş ekipleri tarafından uyarıldı.

QTrafik polisi, kadının elektrikli bisikleti için fatura ve uygunluk belgesi ibraz edememesi nedeniyle aracı trafikten men ederek yediemin otoparkına çektirdi. Bu arada görüntü alan kamerayı fark eden yabancı uyruklu kadın kameraya dönerek “Bunlar artistlik yapıyorlar” şeklinde konuştu. Gerginlik, motosikletin çekilmesi, kadının da olay yerinden ayrılmasıyla normale döndü.

Yediği cezayı hazmedemedi, polisi 'artistlik yapmakla' suçladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...