Tgrt Haber

Yol kenarına atılmış yüzlerce çuval soğan bulundu

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Nisan 2022 16:00 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 16:01
Yol kenarına dökülen tonlarca soğan bugün zabıta ekipleri tarafından toplanarak imha edildi.

Ankara ve Çorum'da yol kenarına bırakılmış tonlarca soğan bulundu. Yetkililer soğanları döken kişi veya kişileri, tespit etmek için inceleme başlattı.

Yol kenarına dökülen tonlarca soğan bugün zabıta ekipleri tarafından toplanarak imha edildi.

Başkent Ankara ve Çorum'da tonlarca çuval soğan yol kenarına terk edilmiş halde bulundu.

TONLARCA SOĞAN İMHA EDİLDİ

Çorum’un Alaca ilçesinde Alaca-Yozgat karayolu kenarına dökülmüş tonlarca soğan olduğunu gören vatandaşlar, belediye ekiplerine haber verdi. Alanda inceleme yapan Alaca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri soğanları döken kişi veya kişileri, tespit etmek için inceleme başlattı. Yol kenarına dökülen tonlarca soğan bugün Alaca Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından toplanarak imha edildi.

Yol kenarına atılmış yüzlerce çuval soğan bulundu

TUTANAK TUTULDU

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Kavaklı Mahallesi’ndeki sanayi sitesinde de yol kenarında yüzlerce çuval soğan bulundu. Kavaklı Mahallesi muhtarının ihbarı üzerine bölgeye gelen zabıta ve jandarma ekipleri, dükkan sahibinin çevreyi kirlettiği gerekçesiyle tutanak tuttu. İddialara göre dükkanın ruhsatsız olduğu belirtildi.

Çevre sakini Sami Çakır şu ifadelere yer verdi: Şanlıurfa'dan sarımsak getiriyorlar, Tokat’tan sarımsak alıyorlar. Oralardan da soğanları getiriyorlar, kamyonlarla tırlarla burada pazarcılara satıyorlar. Kötülerini atıyorlar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...