Tgrt Haber

8 aydır kayıp olan sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'tan acı haber! Kemikleri bulundu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Mart 2022 14:34 - Güncelleme : 19 Mart 2022 14:52
Sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş 8 ay önce kaybolmuştu.

Tekirdağ’da bir piknik alanındaki ağaçlık alanda bulunan insan kemiklerinin 8 ay önce kaybolan sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş’a ait olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş 8 ay önce kaybolmuştu.

Sokak röportajıyla ünlenen ve 8 aydır kayıp olan Yunus Dönertaş‘tan acı haber geldi. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki piknik alanında kafatası ve insan kemikleri bulan bir vatandaşın haber vermesi üzerine bölgeye kısa sürede polis ekipleri sevk edildi.

8 aydır kayıp olan sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş'tan acı haber! Kemikleri bulundu

Bölgeye giden polis ekipleri, kafatası ve kemiklerin olduğunu fark ederek, söz konusu kemikleri inceleme üzere muhafaza altına aldı. Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin soruşturma başlatılarak, buluntu kemikler daha sonra İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilerek, incelenmeye başlandı.

KEMİKLER YUNUS DÖNERTAŞ'A AİT

Yapılan inceleme sonrasında kemiklerin Temmuz ayında kayıp başvurusu yapılan ünlü sosyal medya fenomeni Yunus Dönertaş’a (42) ait olduğu belirlendi. Acı haber duyan yakınları yasa boğulurken, Dönertaş’a ait olduğu belirlenen kemikler İstanbul Silivri’de aile mezarlığına defnedildi. Konuyla ilgili başlatılan geniş çağlı soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...