Tgrt Haber

İstanbul ve Ankara'da 18 - 19 Mayıs günü kapalı olacak yollar

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
17 May 2024 23:58 - Güncelleme : 18 May 2024 00:06
İstanbul ve Ankara'da 18 - 19 Mayıs günü kapalı olacak yollar

İstanbul'da "Büyük Eğitim Mitingi" ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri nedeniyle, Ankara'da ise 19 Mayıs kutlamaları dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. Hangi yollar kapalı olacak? Alternatif güzergahlar neler? İşte detaylar...

İstanbul ve Ankara'da 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında bazı yolların ulaşıma kapatılacağı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlükleri tarafından yapılan açıklamalarda, kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar duyuruldu.

İstanbul'da 18 Mayıs'ta saat 09.00 itibarıyla Macarkardeşler, 15 Temmuz Şehitler, Şehzadebaşı ve Vezneciler Caddeleri ile bu caddelere bağlanan cadde ve sokaklar trafiğe kapalı olacak.

19 Mayıs günü ise Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Ataşehir'de yapılacak yürüyüş dolayısıyla saat 07.30'dan itibaren yollar kapalı olacak.

İstanbul ve Ankara'da 18 - 19 Mayıs günü kapalı olacak yollar - 1. Resim

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında saat 21.00'de Çankaya'da düzenlenecek etkinlikler nedeniyle Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Akdeniz Caddesi ve 83'üncü Sokak ile buraya açılan caddee ve sokakların tamamının kapalı olacağını duyurdu.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...