Tgrt Haber

CHP Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Durak kimdir, nereli, kaç yaşında?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 14:06 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 14:08
CHP Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Durak kimdir, nereli, kaç yaşında?

CHP Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Durak kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Mardin'in yeni belediye başkan adayı Ömer Durak'ın yaşamı, mesleki geçmişi ve siyasi kariyeri...

ÖMER DURAK KİMDİR?

Mardin​ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Durak, Kızıltepe​'nin Başak Köyü'nde doğdu ve büyüdü. Askerlik görevinin ardından inşaat sektöründe çalışmaya başlayan Durak, daha sonra gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de faaliyet gösterdi.

NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Kızıltepe'nin Başak Köyü'nde doğan ve büyüyen Ömer Durak, Mardin'in yerlisi olarak bilinmektedir. Yaşını doğrudan belirtmese de, askerlik hizmetinin ardından iş hayatına atıldığı göz önüne alındığında, orta yaş grubunda olduğunu söyleyebiliriz.

MESLEKİ GEÇMİŞİ

İnşaat sektöründe çalışmaya başladıktan sonra gayrimenkul işine giren ve turizm sektöründe de faaliyet gösteren Ömer Durak, Expert oteller zincirini kurarak iş hayatında önemli adımlar attı.

SİYASİ KARİYERİ VE ADAYLIK

Mardin'in yönetimine katkı sağlamak ve şehrin hak ettiği hizmeti almasını sağlamak için CHP'den aday olan Ömer Durak, Baravi aşiretine mensup olup, yerel halkın da desteğini arkasına almış durumda.

Mardin'in yeni belediye başkan adayı Ömer Durak, iş hayatındaki deneyimleri ve yerel halkla olan bağlarıyla dikkat çekiyor. Kendisi, Mardin'in kalkınması ve hizmetlerin artırılması için kararlılıkla çalışacağını ve adımlarını atmaya hazır olduğunu belirtmektedir.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...