Tgrt Haber

Hırsızlar ünlü oyuncuyu öldürdü!

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
27 May 2024 09:43 - Güncelleme : 27 May 2024 10:42
Hırsızlar ünlü oyuncuyu öldürdü!

'General Hospital' ve 'Siberia' dizilerindeki rolleriyle tanınan Johnny Wactor, Los Angeles'ta hırsızlığa müdahale etmek isterken öldürüldü. 

ABD'nin Los Angeles şehrinde bir eğlence yerinden çıkan ünlü oyuncu Johnny Wactor, arkadaşlarıyla yürüdüğü sırada arabasının başında bazı insanlar gördü. Arabasının çekildiğini zanneden oyuncu, oradakilerle iletişime geçip, konuşmaya çalıştığı sırada ise şüphelilerden biri silahını çıkarıp ateşledi.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda Wactor, acil olarak hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Şüphelilerin ise olay yerinden bir araçla kaçtığı belirtildi. 

Hırsızlar ünlü oyuncuyu öldürdü! - 1. Resim

''ÇOK ÖZEL BİRİYDİ''

2020 ile 2022 yılları arasında General Hospital'ın 164 bölümünde yer alan Brando Corbin karakterini canlandıran Wactor daha sonra birçok yapımda yer almıştı. Wactor'un ölümünden sonra dizinin yayınlandığı ABC kanalı sosyal medya platformu X'te, "Bütün General Hospital ailesi Wactor'un zamansız gidişinden dolayı çok üzgün. Çok özel biriydi ve onunla çalışmak çok keyifliydi" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...