Tgrt Haber

İsrail'e desteğini açıklayan Hillary Clinton ders vermeye geldiği okuldan kaçarak uzaklaştı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
01 Aralık 2023 17:13 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 17:27
israil,hamas,gazze,filistin

ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Columbia Üniversitesi'nde beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. İsrail destekçisi Clinton'a öğrenciler, ''Soykırımı destekliyorsunuz'' diyerek tepki gösterdiler.

İsrail'in Gazze'deki katliamlarını destekleyen ABD'nin eski First Lady'si ve Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Columbia Üniversitesi'ne ders vermek için gitti. Fakat üniversitede büyük bir tepkiyle karşılaşınca apar topar ayrılmak zorunda kaldı.

İsrail'e verdiği desteği açıkça ifade eden Clinton, öğrencilerin Gazze eylemiyle karşı karşıya kaldı. Toplanan öğrenci grubu Clinton'a, "Hillary, Hillary, saklanamazsınız. Soykırımı destekliyorsunuz, yazıklar olsun sana" diye tepki gösterdi.

Clinton, ders vermeye geldiği okuldan hızlı adımlarla uzaklaştı. 

İsrail'e desteğini açıklayan Hillary Clinton ders vermeye geldiği okuldan kaçarak uzaklaştı

Eylem için toplanan öğrenci grubu Clinton'a tepki gösterdikten sonra Üniversiteye de tepki gösterdi. Öğrenci grubu, İsrail destekçisi birine kapılarını açmasından dolayı üniversite yönetimine de tepkilerini dile getirdi ve "Columbia'nın elleri kana bulanmış!" diye slogan attılar.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...