Tgrt Haber

Kartellerle çatışma çıktı, ortalık kan gölüne döndü: 10 ölü, 4 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 May 2023 00:50 - Güncelleme : 31 May 2023 01:02
Meksika

Meksika’da güvenlik güçleri ile uyuşturucu karteli üyeleri arasında çıkan çatışmada ortalık kan gölüne döndü. Mermilerin hava uçuştuğu olayda, 10 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Meksika’nın kuzeyindeki Nuevo Leon eyaletindeki Monterrey’den Nuevo Laredo şehrine giden otoyolda güvenlik güçleri ile uyuşturucu karteli üyeleri arasında çatışma çıktı.

KARTEL ÜYELERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Nuevo Leon Eyaleti Güvenlik Bakanı Gerardo Palacios Pamanes yaptığı açıklamada, çatışmada 10 kartel üyesinin etkisiz hale getirildiğini, 4 güvenli gücünün de yaralandığını aktardı.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMATA EL KONULDU

Pamanes ayrıca, suçluların olay yerine 3 adet zırhlı kamyonet ile geldiklerini belirterek, çatışma sonrası zırhlı araçlarla birlikte 12 uzun namlulu silah, çok sayıda mühimmat ve el bombasına el konulduğunu açıkladı.

Çatışma sırasında karayolu üzerinde 11 kilometre boyunca güvenlik güçleri ile suçlular arasında kovalamaca yaşandığı belirtilirken, polislerden 3’ünün kovalamaca sırasında bir polis aracının devrilmesi sonucu 1'inin ise vurularak yaralandığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...