Tgrt Haber

Mısır'da yine bir köpekbalığı saldırısı! Dehşeti yaşayan kadın kolunu kaybetti

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Eylül 2023 15:56 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 16:07
Mısır'da yine bir köpekbalığı saldırısı! Dehşeti yaşayan kadın kolunu kaybetti
mısır,

Mısır'da bir köpekbalığı saldırı daha gerçekleşti. Sina Yarımadası'nın güneyinde bulunan Deheb şehrinde bir kadına köpekbalığı saldırdı. 

Mısır'ın Sina Yarımadası'nın güneyindeki Deheb şehrinde bir kadın köpekbalığı saldırısına uğradı. Mısır Çevre Bakanı Yasemin Fuad, yaptığı yazılı açıklamada, Mısırlı bir kadının köpekbalığı saldırısına uğradığını ve olayın ardından plajın kapatıldığını belirtti.

Fuad, "durumun değerlendirilmesi, köpekbalığı saldırısının nedenlerinin belirlenmesi ve sahilde köpekbalığının aranması için acil bir komite kurulduğunu" kaydetti. Açıklamada, saldırıya uğrayan kadının durumunun "stabil" olduğu belirtilirken, Mısır basını kazazedenin "kolunu kaybettiğini" aktardı.

MISIR'DA KÖPEKBALIĞI SALDIRILARI ARTIYOR

Mısır'ın Kızıldeniz sahilindeki Hurgada kenti açıklarında, 8 Haziran'da bir Rus turist, köpekbalığının saldırısına uğradıktan sonra hayatını kaybetmişti. Rus turist Vladimir Popov'un Mısır Hurghada kentinde denizde yüzdüğü sırada köpekbalığı saldırısına uğraması tüm dünyada büyük yankı bulmuştu. Görüntüleri izleyenlerin kanı donmuştu.

Mısır'da yine bir köpekbalığı saldırısı! Dehşeti yaşayan kadın kolunu kaybetti

23 yaşındaki gencin feci şekilde can vermesinin ardından yakalanan köpekbalığı ise öfkeyle gerçekleştirilen intikam saldırısının kurbanı olmuştu. Köpekbalığını yakalayanlar kıyıda döve döve acımasızca öldürmüşlerdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...