Tgrt Haber

Twitter'ın sahibi Elon Musk, kuzenlerini işe aldı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Business Insider
09 Aralık 2022 00:44 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 00:48
Twitter'ın sahibi Elon Musk, kuzenlerini işe aldı
Twitter,Elon Musk,kuzen

Twitter'ı satın aldıktan sonra yaptığı değişikliklerle gündemden düşmeyen iş insanı Elon Musk, bu kez de binlerce çalışanını kovduğu Twitter'a, kuzenlerini transfer etti. 

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, platformun binlerce çalışanını işten çıkarmış ve eleştrilerin odağı haline gelmişti. Elon Musk'ın amcasının oğulları olan kuzenleri James Musk ve Andrew Musk, Twitter'da işe alındı

Business Insider'a yer alan habere göre, Andrew Musk'ın yazılım mühendisliği projeleri üzerinde çalıştığını, James Musk'ın ise Tesla CEO'suyla birlikte projeler üzerinde çalışan 'iş bitirici biri' olduğunu söyledi. 

İŞÇİLER GREVE GİTMİŞTİ 

Önceki günlerde SEIU Local 87 sendikasının, Musk'ın kendilerini istihdam eden Flagship şirketiyle sözleşmesini yenilemediğini açıklamasının ardından Twitter'ın genel merkezini temizleyen işçiler de greve gitmişti

 

 

Kaynak: Business Insider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...