Tgrt Haber

Akaryakıt fiyatlarına zam beklerken bu kez indirim geliyor! Motorinde tabela güncellenecek

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber
28 Ekim 2023 12:02 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 12:08
Akaryakıt fiyatlarına zam beklerken bu kez indirim geliyor! Motorinde tabela güncellenecek
akaryakıt fiyatları,,akaryakıt indirimi,benzin fiyatları,motorin,benzin

Orta Doğu’da İsrail-Filistin savaşı şiddetlenirken, çatışmaların petrol arzını sekteye uğratabileceği yönündeki endişeler yeniden canlandı. Petrol fiyatları tırmanışa geçerken akaryakıt ürünlerine de art arda zamlar geldi. Motorine ekim ayının ortasında gelen zammın ardından bu kez de indirim geliyor.

Petrol, Orta Doğu’daki geriliminden bu yana yükselişe geçti. Petroldeki oynaklığa bağlı olarak akaryakıt fiyatları da değişiyor. Akaryakıta ekim ayı ortasında gelen zamların ardından, petrol fiyatlarındaki yükselişe bağlı olarak zam bekleniyordu. Ancak bu kez akaryakıta indirim haberi geldi.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

En son 2 lira 30 kuruş zam yapılan motorine pazartesiyi salıya bağlayan gece indirim geliyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, motorin fiyatlarında 1,57 TL indirim bekleniyor.

BENZİNE VE MOTORİNE ZAM GELMİŞTİ

7 Ekim’de 2 lira 92 kuruş indirim gelen motorin fiyatlarına 16 Ekim gece yarısından geçerli olmak üzere 2 lira 30 kuruş zam yapılmıştı. Zamla birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 39,58 TL, Ankara’da 40,16 TL, İzmir’de 40,34 TL’den satılmaya başlandı.

GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası’nda motorin litre fiyatı: 39.61 TL

İstanbul Anadolu Yakası’nda motorin litre fiyatı: 39.55 TL

Ankara’da motorin litre fiyatı: 40.20 TL

İzmir’de motorin litre fiyatı: 40.37 TL

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...