Tgrt Haber

Kuyumculardaki altın rafları ve fiyatları güncellendi! Burma bilezik çöpe Meltem bilezik zirveye

14 Şubat 2024 12:21 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 12:23
Kuyumculardaki altın rafları ve fiyatları güncellendi! Burma bilezik çöpe Meltem bilezik zirveye
altın fiyatları,burma bilezik,meltem bilezik

Altın fiyatları merakla beklenirken kuyumcularda raf güncellemesi yapıldı. Geleneksel burma bilezik yerine meltem bilezik geliyor. Gençlerin yüzde 80'i güncellenmiş kuyumcu raflarına yöneldi. Ayrıca fiyatların daha uygun olduğu meltem bileziklere olan ilgi arttı. İşte kuyumculardaki güncellenen raf ve fiyatlar...

Altın fiyatları değişmesine rağmen özel günlerde en çok tercih edilen burma bileziğe yönelik alım da değişti. Nişan, düğün ve davetlerde ilk sırada olan burma bilezik yerini meltem bileziği aldı. Kuyumcularda da raflar değişti. Bununla beraber altın takılarındaki gram ve fiyatlarda güncellendi. Buna yönelik alımlarda değişti. Daha zarif ve modern olan meltem bileziğe olan ilgi arttı. 

BURMA BİLEZİĞİ TAHTINDAN EDEN MELTEM BİLEZİK!

Gelenek haline gelen burma bilezik hemen hemen her evlenme sürecinde tercih ediliyordu ancak meltem rüzgarı burmayı tarihe karıştırdı. Altın takı takmayı sevenler daha zarif görüne meltem bilezikte ise fiyat olarak daha avantajlı olduğu tespit edildi. Bu da altın severleri meltem bileziğe yönlendirdi. Görünüşü daha ince ve zarif olan bileziklerde 8, 14 ve 22 ayar gibi farklı seçenek imkanları da sunuyor. Ayrıca gramajında ise 6 ve 10 arası bir değişim mevcut. Dalgalı bir hal olan meltem bileziklerinin özellikle 98 ve 2000'li gelinlerin tercih etmesi ise geleneksel algının değiştiğini gösterdi. Kuyumcuların bazıları genç gelinleri artık daha ince ancak ayarları yüksek altınları tercih ettiklerini açıkladı. 

Kuyumculardaki altın rafları ve fiyatları güncellendi! Burma bilezik çöpe Meltem bilezik zirveye - 1. Resim

İŞTE GÜNCEL MELTEM BİLEZİK FİYATLARI 

8 ayar 3.60 gram Meltem altın bilezik fiyatı: 4,021.71 TL

14 ayar 9 gram Meltem altın bilezik fiyatı: 15,452.24 TL

22 ayar 10 gram Meltem altın bilezik fiyatı: 26,218.32 TL

GÜNCEL BURMA BİLEZİK 

22 ayar 10 gram 24.020 TL

22 ayar 25 gram 60.030 TL

22 ayar 30 gram 72.040 TL 

Burma bileziği tahtından eden Meltem bilezik! Kuyumcular raflardaki altın takı fiyatları güncellendi - 2. Resim

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Şimdilik spot piyasadaki altın fiyatı 1.992 dolar seviyesinde işlem görüyor. Altının gram fiyatı 1,969 liradan satılıyor. Çeyrek altın 3.215 liradan yarım altın 6.430 liradan satışa sunuyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...