Tgrt Haber

A Milli Takıma 3 yeni yıldız adayı daha!

Editör: Safa Keser / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2023 17:05 - Güncelleme : 23 Kasım 2023 17:14
A Milli Takıma 3 yeni yıldız adayı daha!
EURO2024,Vincenzo Montella,A Milli Futbol Takımı

EURO 2024 Elemeleri grup aşamasındaki karşılaşmalarda göz dolduran genç yetenekler, ay-yıldızlı formayı terletmek isteyen genç yıldızların da önünü açtı. Teknik Direktör Vincenzo Montella, milli takıma yeni yıldızlar katmak için düğmeye bastı.

Alman teknik adam Stefan Kuntz’dan boşalan koltuğa oturan Vincenzo Montella, A Milli Futbol takımına bambaşka bir hava getirdi.

EURO 2024 Elemeleri’nde D grubunu lider tamamlayarak organizasyon biletini 2. Torbadan alan milliler, gözünü 2 Aralık’taki kuralara çevirdi.

MONTELLA YENİ ‘YILDIZ’LAR ARIYOR

Fenerbahçe’de yıldızını parlatan ve dünya devi Real Madrid’e transfer olan milli futbolcu Arda Güler’in ardından Montella’nın gelişiyle milli takım formasını giyen Juventus’un 18 yaşındaki genç yıldızı Kenan Yıldız’ın da performansı göz doldurdu.

A Milli Takıma 3 yeni yıldız adayı daha!

Genç futbolcuların performansıyla büyülenen Vincenzo Montella, Ay-yıldızlılara yeni gençler kazandırmak için harekete geçti.

DÜĞMEYE BASILDI

Montella’nın sıradaki hedefi 2. Bundesliga ekiplerinden Nürnberg’de forma giyen 18 yaşında Can Yılmaz Uzun. Fiziği ve top tekniğiyle dikkat çeken genç orta saha, bu sezon çıktığı 15 karşılaşmada 8 gol atma başarısı gösterdi. Can Uzun’u Almanya da milli takıma kazandırmak isterken, Montella işi sıkı tutarak mart ayındaki kadroya davet etti.

A Milli Takıma 3 yeni yıldız adayı daha!

Can Uzun’un yanı sıra hedefteki isimlerden biri de Efe Kaan Sıhlaroğlu. Karlsruhe’de forma giyen genç isim; 6, 8 ve 10 numarada görev alabiliyor.

A Milli Takıma 3 yeni yıldız adayı daha!

Milli formayı uzun yıllar taşıması beklenen bir diğer isim ise Beşiktaş forması giyen 18 yaşındaki yıldız forvet adayı Semih Kılıçsoy.

A Milli Takıma 3 yeni yıldız adayı daha!

Uzun yıllardır yaşanan forvet sıkıntısını çözmesi beklenen ve Avrupa’nın birçok önemli kulübü tarafından takip edilen Semih Kılıçsoy da A Milli Takım’da forma giymek için Montella’dan şans bekliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...