Tgrt Haber

Abdülkerim Bardakcı'ya İtalyan kıskacı: Performansı mest etti, 3 kulüp peşine düştü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
21 Kasım 2023 16:06 - Güncelleme : 21 Kasım 2023 16:13
Abdülkerim Bardakcı'ya İtalyan kıskacı: Performansı mest etti, 3 kulüp peşine düştü
,Galatasaray,İtalya,transfer

Galatasaray ve A Milli Takım'ın başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakcı, performansıyla göz dolduruyor. Almanya ile oynanan hazırlık maçının en iyisi seçilen tecrübeli stopere İtalya'dan 3 kulüp talip oldu.

Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nda forma giydiği maçlarda savunmaya adeta duvar ören Abdülkerim Bardakcı dikkatleri üzerine çekti. İtalyan takımlarının radarına giren milli futbolcu adeta paylaşılamıyor.

İTALYA'DAN 3 TAKIM PEŞİNDE

Galatasaray formasıyla Manchester United ve Bayern Münih, milli takım formasıyla ise  Hırvatistan ve Almanya'ya oldukça başarılı bir performans sergileyen 29 yaşındaki futbolcu, toplu ve topsuz alanda sıfıra yakın hatayla oynadı. İtalya Serie A ekiplerinden Bologna, Sassuolo ve Udinesetransfer çalışmaları için düğmeye bastı.

DEV GELİR BEKLENİYOR

Avrupa'nın dev kulüplerini de peşine takacağını düşünen Sarı-Kırmızılı yönetim astronomik rakamları kasasına koymaya hazırlanıyor. Tecrübeli savunmacının sözleşmesi 2025'te bitiyor.

Sarı kırmızılıların Abdülkerim Bardakcı'ya yeni bir sözleşme teklif edeceği öne sürülüyor. Bu sezon 22 maçta 2 gol atan milli oyuncu, geçen sezonun başında Konyaspor'dan 2,8 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

NAGELSMAN'DAN ÖZEL TEBRİK

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, başarılı performansıyla göz dolduran Abdülkerim'e hayran kaldı. Tecrübeli oyuncuyu çok beğendiğini söyleyen Alman çalıştırıcı, "Türkiye savunmada Abdülkerim Bardakcı'ya sahip olduğu için çok şanslı. Dünya standartlarında bir stoper. Gözümü ondan alamadım. Koridorda onu bekledim ve tebrik ettim. Muazzam bir performans sergiledi" ifadelerini kullandı.

Abdülkerim Bardakcı, 7.2 reyting alarak Almanya-Türkiye maçının en iyisi seçilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...