Tgrt Haber

Aziz Yıldırım'ın görüştüğü Jose Mourinho'nun gözü Milli Takımda! İddialardan sonra ilk kez konuştu

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
25 May 2024 14:17 - Güncelleme : 25 May 2024 14:19
Aziz Yıldırım'ın görüştüğü Jose Mourinho'nun gözü Milli Takımda! İddialardan sonra ilk kez konuştu

Jose Mourinho, geleceğe dair çalıştırmak istediği takımı aylar sonra ilk kez açıkladı. Aziz Yıldırım'la bir araya geldiğini itiraf eden Mourinho'nun hedefi milli takımmış.

Son günlerde sık sık Türkiye'deki bir takımın başına gelmesi konuşulan Jose Mourinho, hayalini açıkladı. Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe yönetimiyle görüştüğü iddia edilen Mourinho, Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'la görüştüğünü itiraf etti.

AZİZ YILDIRIM'IN GÖRÜŞTÜĞÜ JOSE MOURİNHO'NUN GÖZÜ MİLLİ TAKIMDA!

Rumen medyasına konuşan ünlü teknik direktör Jose Mourinho, "Kariyerimdeki en büyük başarı, Roma'yla iki Avrupa finaline ulaşmak. Bunu yapmak imkansız. Bunu kimsenin bir daha yapacağını sanmıyorum" şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım'ın görüştüğü Jose Mourinho'nun gözü Milli Takımda! İddialarda sonra ilk kez konuştu - 1. Resim

Ardından Mourinho, teknik bir teknik direktörde olması gereken özelliklerin en kritiğini açıkladı. Mourinho, "Bir yöneticinin en önemli özelliği? Şu anda iyi bir halkla ilişkiler uzmanına sahip olmak" ifadesini konuştu. 

Aziz Yıldırım'ın görüştüğü Jose Mourinho'nun gözü Milli Takımda! İddialarda sonra ilk kez konuştu - 2. Resim

Geleceğinde ise yaşadığı en büyük pişmanlığın Portekiz Milli Takımı reddettiği olduğunu ifade eden Mourinho, "Kariyerimin sonunda doğru milli takımın başına geçmek istiyorum" dedi.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...