Tgrt Haber

Türkiye Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kitlendi: İşte muhtemel 11’ler ve iki takımdaki son durum!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
02 Ekim 2022 08:20 - Güncelleme : 06 Ekim 2022 16:26
Türkiye Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kitlendi: İşte muhtemel 11’ler ve iki takımdaki son durum!
beşiktaş,fenerbahçe,derbi

Milli aranın ardından Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Süper bir derbi bugün futbolseverleri bekliyor. Beşiktaş evinde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi saat 20.00’da ağırlanacak. Dolmabahçe’deki dev mücadele öncesinde iki takımdaki son durum ve muhtemel 11’ler ise belli oldu. 

Milli takımımızın Uluslar Ligi’nde aldığı tatsız sonuçların ardından Süper Lig’de süper bir  derbi futbolseverleri bekliyor. Sezona şampiyonluk parolası ile çıkan Beşiktaş ve Fenerbahçe, Dolmabahçe’de kozlarını paylaşacak. Vodafone Park’ta 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Son maçında İstanbulspor ile berabere kalan Beşiktaş evindeki  derbiyi kazanarak yükselişe geçmek istiyor.

FENERBAHÇE’DE MORALLER YERİNDE

Fenerbahçe son iki maçından galibiyetle ayrılırken bu müsabakalarda 7 gol atıp kalesini gole kapattı. Ligde 1 maçı eksik sarı lacivertli takımda Nazım, Luan Peres ve Joshua King, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

Siyah beyazlılar da ise Georges-Kevin N’Koudou derbide sahada olmayacak. Elinden ameliyat olan Redmond’ın on birde sakatlığını yeni atlayan Ghezzal’ın ise yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

Türkiye Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kitlendi: İşte muhtemel 11’ler ve iki takımdaki son durum!

JESUS KENDİNDEN EMİN

Fenerbahçe’de birçok oyuncu gibi Türkiye’deki ilk derbisini yaşayacak olan Jesus kendinden emin. Portekizli çalıştırıcı oyuncularına “Özel bir maç olacak. Fenerbahçe gibi bir takımdaysanız, rakibin kim olduğunun önemi yok. Her karşılaşmada olduğu gibi güçlü oyununuzu sürdürün” ifadelerini kullandı.

VALERIEN ISMAEL ZAFER PLANINI YAPTI

Sarı lacivertli takımın defans arkasına atılan toplardaki zaafını iyi değerlendirmek isteyen Beşiktaş’ın hocası, Salih’e özel görev verdi. Beşiktaş’ın bu akşamki derbide üç puandan daha fazla önem taşıyor. Çünkü siyah beyazlılar kazanırsa Valerien Ismael’in koltuğu sağlamlaşacak. Fransız hoca derbide zaferi getirecek formülü bulmak için gece gündüz çalıştı. 

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Zeki Topçuoğlu 4 Ekim 2022 23:08

FENERBAHÇE’DE MORELLER YERİNDE MOREL derken her halde MORAL'i kastettiniz.

Zeki Topçuoğlu 2 Ekim 2022 20:07

MorEller yanlış olmuş. Doğrusu MorAller.

Sonraki Haber Yükleniyor...