Tgrt Haber

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması: 2 yıldız Rizespor maçında yok!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 May 2024 19:33 - Güncelleme : 02 May 2024 19:38
Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması: 2 yıldız Rizespor maçında yok!

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Daniel Amartey, Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacakları maç kadrosundan çıkarıldı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. Antrenman, taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında, yarın saat 20.00’de Tüpraş Stadyumu’nda Çaykur Rizespor’la karşılaşacak.

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması: 2 yıldız Rizespor maçında yok! - 1. Resim

GEDSON VE AMARTEY KADRODAN ÇIKARTILDI!

Siyah-beyazlı ekipten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızın Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada, sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Gedson Fernandes’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde alt baldır arka adalesinde (gastrokinemius) gerilme ve kanama saptanmıştır. Gedson Fernandes’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. Öte yandan, ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere Gana’ya giden futbolcumuz Daniel Amartey, takımımızın Çaykur Rizespor maçı kadrosunda yer almayacaktır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...