Tgrt Haber

Bir dünya yıldızı daha Aslan oluyor! 'Hakim Ziyech İstanbul'a geliyor'

16 Ağustos 2023 16:00 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 16:35
Bir dünya yıldızı daha Aslan oluyor! 'Hakim Ziyech İstanbul'a geliyor'
Chelsea,transfer,Hakim Ziyech,Galatasaray,İstanbul

Son dakika transfer haberi: Milot Rashica'yı Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray bir dünya yıldızını daha transfer etmeye hazırlanıyor. Cimbom'un Chelsea'den Hakim Ziyech'i kadrosuna katmak üzere olduğu iddia edildi. Yıldız futbolcunun sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul'a geleceği öne sürüldü. İşte detaylar...

Galatasaray, Milot Rashica transferinde geri adım atınca Kosovalı futbolcuyu Beşiktaş'a kaptırdı. Cimbom'un bu hamlesinin ardından Hakim Ziyech bombası çıktı.

Sarı-kırmızılı takım tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Chelsea ve Galatasaray, Hakim Ziyech transferi için anlaşma sağladı.

Uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde olan yıldız için, sarı-lacivertliler birçok teklif yapmıştı.

İSTANBUL'A GELİYOR

Premier Lig ekibi Chelsea'den ayrılacak olan Faslı futbolcu Hakim Ziyech, Galatasaray için sağlık kontrollerinden geçmek üzere Türkiye'ye geliyor.

Haluk Yürekli'nin haberine göre; Galatasaray, Hakim Ziyech’i Londra’da sağlık kontrolünden geçiriyor. Yener İnce de orada. Ziyech eğer sağlık testini geçerse sıfı bonservis ile sarı-kırmızılı takıma transfer olacak.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Hakim Ziyech ile yapılan görüşmelerin detayları da ortaya çıktı. 

Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray, Chelsea’ye bonservis ödemeyecek. 3 yıllık sözleşmenin altın imza atacak Faslı yıldız her sezon için 4.5 milyon Euro kazanacak.

SÖZLEŞMEYE SAKATLIK MADDESİ

Hakim Ziyech transferinde Aslan'ın sağlık kontrolleri devam ediyor. Sözleşmeye koyulan özel maddeye göre, Sağlık riski görülürse sözleşme askıya alınacak.

Sağ kanat ve 10 numara oynayabilen yıldız futbolcu 2020 yılında Ajax'tan Chelsea'ye 40 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Fas Milli Takım forması da giyen Ziyech'in güncel piyasa değeri 16 milyon Euro.

HAKIM ZIYECH KİMDİR?

19 Mart 1993 tarihinde Hollanda'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Dronten altyapısında başladı. Sırasıyla Heerenveen, Twente, Ajax ve Chelsea formaları giydi.

Milli takım tercihini Fas'tan yana kullanan Ziyech, çıktığı 54 karşılaşmada 20 gole imzasını attı.

Tecrübeli futbolcu, orta sahada 10 numara mevkisinde görev yapıyor. Ayrıca, sağ kanatta da forma giyebiliyor. 1.81 cm boyundaki Ziyech ağırlıklı olarak sol ayağını kullanıyor.

Hakim Ziyech'in Chelsea ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Oyuncunun güncel piyasa değeri 16 milyon Euro civarında...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kazım 16 Ağustos 2023 17:02

Hangi gün İstanbula geliyor doğru habermi gerçekmi hakim ziyehin

Sonraki Haber Yükleniyor...