Tgrt Haber

Fenerbahçe’de teknik direktör aday sayısı düştü… Tek yol ona çıkıyor!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Yeni Şafak
22 Haziran 2023 11:21 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 11:26
Fenerbahçe’de teknik direktör aday sayısı düştü… Tek yol ona çıkıyor!
fenerbahçe,ismail kartal,abdullah avcı,ali koç

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “yerli teknik direktör ile çalışacağız” açıklaması sonrasında gözlerin çevrildiği tecrübeli teknik adamlarda tek aday ön plana çıktı. Koç’un birkaç takviye ile birlikte şampiyonluğa ulaşabileceğine inandığı İsmail Kartal ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. 

Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de Jorge Jesus ile yola devam edilmedi. Sarı-lacivertli yönetim teknik direktör arayışını sıklaştırırken takımın başına kimin geleceğine yönelik yapılan çalışmalarda sona gelindi.

FAVORİ İSMAİL KARTAL

Yeni Şafak'ın haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “yerli teknik direktör ile çalışacağız” açıklamasının ardından gözler tecrübeli teknik adamlara çevrildi. Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Aykut Kocaman’ın takımın başına geçmesi beklenmezken İsmail Kartal ihtimali güçlendi.  Ali Koç’un maaş ve sözleşme süresinin hiç konuşmadığı İsmail Kartal ile birkaç takviyeyle takımın önümüzdeki sezon şampiyonluğa ulaşabileceğini kaydetti.

Fenerbahçe’de teknik direktör aday sayısı düştü… Tek yol ona çıkıyor!

ALTENATİF ABDULLAH AVCI

Sarı-lacivertli yönetimden, İsmail Kartal'a henüz teknik direktör konusunda bir karar verilmediği ve değerlendirmenin sürdüğü cevabı verildi. Fenerbahçe, adaylar arasında yer alan ve son olarak geçen sezon Trabzonspor'u çalıştıran Abdullah Avcı ile de bir görüşme gerçekleştirecek ve son kararını verecek.

2010-2014 yılları arasında Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yapan İsmail Kartal, 2014-2015 sezonunda teknik direktörlük heyecanı yaşadı. Kartal, 2021-2022 devre arasında da sarı-lacivertli takımda sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevinde bulundu. İsmail Kartal, yönetim tarafından göreve getirilirse sarı-lacivertli takımın başındaki üçüncü deneyimini yaşayacak.

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...