Tgrt Haber

Fenerbahçe'den İrfan Can Eğribayat kararı

11 May 2023 19:55 - Güncelleme : 11 May 2023 20:05
Fenerbahçe'den İrfan Can Eğribayat kararı
İrfan Can Eğribayat,Fenerbahçe,Göztepe

Fenerbahçe, Göztepe'den kiraladığı İrfan Can Eğribayat'ın geleceğiyle ilgili kararını verdi. Sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ın geçirdiği operasyon sonrası kaleyi devralan ve gösterdiği performansla beğeni toplayan İrfan Can Eğribayat'ın bonservisini almayı düşünüyor.

Sakatlığı sonrası operasyon geçirerek sezonu kapatan Altay Bayındır'dan kaleyi devralan İrfan Can Eğribayat, performansıyla teknik ekip ve taraftarlardan geçer not aldı. Fenerbahçe'nin İrfan Can Eğribayat geleceği ile ilgili planı da belli oldu.

OPSİYON KULLANILACAK

TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ın opsiyonunu kullanma kararı aldı. Sezon sonunda Göztepe ile temaslara başlayacak olan sarı-Lacivertliler, 24 yaşındaki file bekçisini bonservisi ile renklerine bağlayacak.

İrfan Can Eğribayat'ın 1,2 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.

7 GOL YEDİ

Fenerbahçe ile bu sezon ligde 5 maça çıkan İrfan Can Eğribayat, maç başına 2,6 kurtarış yaptı. Sarı-lacivertliler bu süreçte kalesinde 7 gol gördü. İrfan Can Eğribayat'ın yediği 7 golün tamamının ceza sahası içinden atılması dikkat çekti. 24 yaşındaki eldiven, ceza sahası dışından atılan 7 şuta da engel oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...