Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha! Altay Bayındır'ın ardından Berke Özer...

08 Kasım 2021 20:19
Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha! Altay Bayındır'ın ardından Berke Özer...
Süper Lig,Fenerbahçe,Berke Özer,Altay Bayındır

Son dakika Fenerbahçe haber: Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 12. haftasında evinde Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak kötü gidişe dur diyemedi. Fenerbahçe'nin Kayserispor ile oynadığı müsabakada Altay Bayındır, sakatlığı nedeniyle forma giyememiş ve Altay'ın, Kayserispor maçı öncesi ilk yarıyı kapattığı ifade edilmişti. Sarı-lacivertlilerde Kayserispor maçı sonrası bir kaleci sakatlığı daha yaşandı. Buna göre Berke Özer de, bel ağrısı nedeniyle Ümit Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçı 2-2'lik beraberlike sonuçlanırken, sarı-lacivertlilere maç sonrası Berke Özer'den kötü haber geldi. Fenerbahçe'nin genç eldiveni sakatlığı nedeniyle Ümit Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

'AS' KALECİ KALMADI

Sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır, yaşadığı sakatlık sonrası bıçak altına yatmış ve ilk yarıyı kapatmıştı. Berke Özer'in de sakatlığı sonrası Fenerbahçe'de 'as takım kalecisi' kalmadı.

Öte yandan Fenerbahçe'de olası kaleci pozisyonu için 2 genç bulunuyor. Bunlardan biri, 2003 doğumlu 18 yaşındaki Ertuğrul Çetin ev yine 2003 doğumlu Bartu Kulbilge...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...