Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Polonyalı kaleci: Teklif yapıldı

05 Temmuz 2023 10:00 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 10:09
Fenerbahçe'ye Polonyalı kaleci: Teklif yapıldı
transfer,Fenerbahçe,Spezia,Bartlomiej Dragowski

İtalyan basını, Fenerbahçe'nin Spezia'da forma giyen Polonyalı kaleci Bartlomiej Dragowski'yi gündemine aldığı iddia edildi. İşte detaylar

Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe birçok futbolcuyla temas halinde...

Rotasını İtalya'ya çevirme kararı alarak Serie A'dan yıldızlarla görüşen Kanarya, Inter ile yollarını ayıran Edin Dzeko'yu kadrosuna katmıştı. İtalya'dan transferlerine devam etmesi beklenen olan sarı-lacivertlilerin Serie A'dan sürpriz bir isim için devreye girdiği  iddia edildi.

KALEYE DRAGOWSKİ

Altay Bayındır'ın geçtiğimiz sezon gösterdiği performans sık sık eleştirilmişti. Yeni sezonda kaleye takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Spezia forması giyen Bartlomiej Dragowski'yi gündemine aldı. 

TEKLİF YAPILDI

Çizme basınından Tuttomercatoweb'in haberine göre; Fenerbahçe, 25 yaşındaki Polonyalı kaleciye teklifini sundu. Haberde, Spezia ve Dragowski'nin Fenerbahçe'den gelen teklifi değerlendirdiği ifade edildi.

Polonyalı file bekçiye ilgi gösterenler arasında Fenerbahçe ile birlikte Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest de yer alıyor.

PİYASA DEĞERİ 4.5 MİLYON EURO

Dragowski, kariyerinde Jagiellonia Bialystok, Fiorentina, Empoli ve Spezia formalarını giydi. 191 cm boyunda ve 74 kilo olan Bartlomiej Dragowski, sağ ayağını kullanıyor.

25 yaşındaki Polonyalı kalecinin piyasa değeri 4.5 milyon Euro civarında... 

Dragowski, geçtiğimz sezon Spezia ile 35 maçta görev aldı. Dragowski, Szczesny'den sonra Polonya Milli Takımı'nın uzun yıllar kalesini koruması bekleniyor.

Kaynak: Ajansspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...