Tgrt Haber

İtalyan devleri sıraya girdi…Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli dudak uçuklattı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Yeni Şafak
07 Aralık 2022 09:53 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 09:58
İtalyan devleri sıraya girdi…Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli dudak uçuklattı!
,fenerbahçe,napoli,milan,italya

Fenerbahçe’de gösterdiği performans ile göz dolduran ve İtalyan devlerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli belli oldu. Devre arasında gelen teklifleri kapatan sarı lacivertliler genç yıldız için 25 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un takımın başına getirilmesi ile farklı bir havaya bürünen Fenerbahçe’de oyuncuların performansı göz dolduruyor. Gösterdikleri yüksek performans ile dev kulüplerin radarına giren isimlerden biri de Ferdi Kadıoğlu. 23 yaşındaki genç futbolcu için İtalyan kulüplerinden Napoli ve Milan sarı lacivertlilerin kapısını çaldı.

GELEN TEKLİFLER ŞUANLIK REDDEDİLDİ

Milan ve Napolı hem genç futbolcuyla hem de sarı lacivertli kulüple temasa geçse de 2026 yılına kadar sözleşmesi olan Ferdi’yi Fenerbahçe devre arasında bırakmak istemiyor. Gelen teklifleri “Sezon sonu görüşelim” diyerek geri çeviren sarı lacivertliler daha önce edat Muriqi, Eljif Elmas ve Kim Min-Jae gibi isimleri yüksek bonservis bedelleriyle üst düzey takımlara gönderen Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu da sezon sonu yüksek bonservis bedeliyle satmayı hedefliyor.

KAPI 25 MİLYON EURO’DAN AÇILACAK

Fenerbahçe'nin sözleşmesinde serbest kalma bedeli olmayan 23 yaşındaki oyuncu için bonservis için yapılacak görüşmelerde kapıyı 25 milyon eurodan açacağı belirtildi. Sarı-lacivertliler, devre arasında gelen tekliflere kapıyı kapatırken, başarılı futbolcu da transfer tekliflerini askıya aldı ve tamamen Fenerbahçe'ye odaklandı.

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...