Tgrt Haber

Hollandalı yıldız Fenerbahçe'ye önerildi 

24 Kasım 2022 11:10 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 11:22
Hollandalı yıldız Fenerbahçe'ye önerildi 
Depay,Fenerbahçe

Barcelona'da istenmeyen futbolcu haline gelen Memphi Depay, Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi. Depay iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.  

Fenerbahçe'ye transferde sürpriz bir öneri geldi. Sarı-Lacivertliler'e Barcelona'da istenmeyen futbolcu haline gelen Hollandalı yıldızın Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi.  

İspanya, İtalya ve İngiltere’deki transfer dedikoduları köşelerinde Mempnis Depay- Fenerbahçe iddiası fazlasıyla heyecan yarattı. İspanyol devi, ocak ayında 28 yaşındaki oyuncuyu 5 milyon Euro’ya bırakmaya hazır. 

Bild Gazetesi'nde yer alan habere göre, Barcelona'nın menajerler aracılığıyla Depay’ı Avrupa’dan birçok kulübe önerdi. Bunların arasında sarı-lacivertliler’in de olduğu iddia edildi.  

Memphis Depay isminin Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırmasının tek nedeni, yıldız bir oyuncu olması değil. Fenerbahçe tarihinde Hollandalı futbolcuların başarılı ve iyi izler bırakması. Bu başarılı isimler arasında kulüp tarihindeki ilk Hollandalı, 2003’te imza atan Pierre van Hooijdonk olmuştu. 2012’de ise bu kez Liverpool'un yıldızı Dirk Kuyt'ınyolu Kadıköy’e düştü. Manchester United’tan 2015’te transfer edilen Robin van Persie, sadece Hollandalılar arasında değil, kulüp tarihinin en büyük yabancı transferlerinden biri oldu.  

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...