Tgrt Haber

Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında! İlk 11'ler belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
18 Şubat 2024 17:21 - Güncelleme : 18 Şubat 2024 18:04
Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında! İlk 11'ler belli oldu
Galatasaray,Ankaragücü,Süper Lig

Süper Lig'de liderlik koltuğunu bırakmak istemeyen Galatasaray, Fenerbahçe’nin kayıpsız geçtiği haftada MKE Ankaragücü’ne konuk oluyor. İşte ilk 11'ler...

Fenerbahçe’nin Rizespor deplasmanında kazandığı hafta puan kaybetmek istemeyen Okan Buruk ve öğrencileri, bu akşam zorlu MKE Ankaragücü deplasmanına çıkıyor.

Galatasaray, 25 haftada sadece 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Sarı- kırmızılılar 52 gol atarken kalesinde ise sadece 14 gol gördü. Cimbom, maç eksiğiyle Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer aldı.

Ankaragücü bu sezon ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 25 hafta geride kalırken sarı-lacivertliler, 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyetle topladığı 29 puanla 11. sırada yer alıyor.

İLK 11'LER

Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan, Ali Kaan, Pedrinho, Efkan, Saponara, Renaldo, Ali Sowe.

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Davinson, Köhn, Kerem Demirbay, Berkan, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında! Muhtemel 11'ler - 1. Resim

ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’de 26. hafta mücadelesinde Ankaragücü ile Galatasaray, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Ankaragücü - Galatasaray maçı 18 Şubat Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Zorlu mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

ANKARA'DA 52. RANDEVU

Galatasaray ile MKE Ankaragücü, lig tarihinde Ankara'da 51 kez karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar, başkentteki maçlarda MKE Ankaragücü karşısında 25 galibiyet aldı. MKE Ankaragücü kendi sahasında Galatasaray'a karşı 15 galibiyet elde etti. Taraflar arasında Ankara'da oynanan 11 maç ise berabere bitti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...