Tgrt Haber

Galatasaray sağ gösterip sol vurdu: Icardi'nin yanına Bakambu geliyor!

12 Temmuz 2023 10:46 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 11:06
Galatasaray sağ gösterip sol vurdu: Icardi'nin yanına Bakambu geliyor!
Cedric Bakambu,Galatasaray,transfer

Galatasaray transfer haberleri: Arjantinli yıldız Mauro Icardi için tüm şartlarını zorlayan ve transferi bitirme aşamasına getiren Galatasaray, Icardi'nin yanına gelecek golcüyü de buldu. Cimbom, Türkiye'de bir dönem Bursaspor forması giyen Cedric Bakambu ile anlaştı.

Mauro Icardi'nin arkasında ikinci forvet olarak görev yapacak, Icardi'nin yanında ve kanatlarda da forma giyebilecek bir golcü transfer etmek için uğraşan Galatasaray, sürpriz bir isimler anlaşmaya vardı.

'Spor Gecesi' Youtube kanalından gazeteci Haluk Yürekli'nin haberine göre; Galatasaray, Cedric Bakambu ile her konuda anlaşma sağladı. Tecrübeli golcüye 1,5 milyon Euro ödeneceği ifade edildi.

Oyuncunun kulübü Al-Nasr ile son görüşmeler yapıldığı, BAE ekibiyle anlaşılması halinde transferin resmiyet kazanacağı ifade edildi.

AİLESİ BAE'DE YAŞAMAK İSTEMİYOR

Bakambu bu yaz transfer döneminin başında Al-Nasr kulübüne 2 yıllık imza atmıştı. Ancak Kongolu oyuncunun ailesi ülkede yaşamak istemediği için ayrılmak istiyor.

Cedric Bakambu, 2015-16 sezonunda Bursaspor forması giymişti. Kendisine toplamda 49 milyon Euro bonservis ödenen Bakambu kariyerinde 400 maçta 169 gol, 41 asistlik performans sergiledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...