Tgrt Haber

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan harekatı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com.tr
14 May 2024 22:12 - Güncelleme : 14 May 2024 22:46
Galatasaray'dan İlkay Gündoğan harekatı!

Galatasaray'ın İlkay Gündoğan aşkı yeniden alevlendi. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcu için harekete geçiyor. Cimbom'un yaz transfer döneminde İlkay için resmi teklif yapacağı öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig'de bitime 2 hafta kala ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray, yeni sezonun kadrı planlaması doğrultusunda transfer planlamalarına erken başladı.

SEZON SONUNDA TEKLİF YAPILACAK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, İlkay Gündoğan'ı transfer listesinin en başına koydu.

Galatasaray taraftarı olduğunu her fırsatta dile getiren Türk kökenli Alman futbolcu İlkay Gündoğan için yaz transfer döneminde resmi bir teklifle Barcelona'nın kapısını çalacağı ifade edildi.

Galatasaray'dan İlkay Gündoğan harekatı! - 1. Resim

BARCELONA'DA ELEŞTİRİLİYOR

Barcelona'da gösterdiği performansla eleştirilen deneyimli futbolcunun sezon sonunda Katalan devinden ayrılması bekleniyor.

Manchester City'den bedelsiz olarak İspanyol devi Barcelona'ya transfer olan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, Katalan ekibiyle çıktığı 49 5 gol atarken 13 de asist yaptı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...