Tgrt Haber

Galatasaray’da Cengiz Ünder sesleri: Okan Buruk transferine onay verdi

08 Kasım 2022 11:56 - Güncelleme : 08 Kasım 2022 13:31
Galatasaray’da Cengiz Ünder sesleri: Okan Buruk transferine onay verdi
galatasaray,cengiz,transfer,okan buruk

Süper Lig’de lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde kalan ve yerli isimleri kadrosuna katmak isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı kırmızılı yönetim Marsilya’da teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı barışmayan Cengiz Ünder’i listeye aldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un da transferine onay verdiği öğrenilirken Ünder’in de bu isteğe sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş derbisinden sahadan galibiyet ile ayrılan Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde olan sarı kırmızılı takım yabancı sınırı nedeniyle elini yerli yıldızlarla güçlendirmek istiyor. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran Galatasaray yönetimi Marsilya’da bu sezon göreve başlayan teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı bir türlü barışmayan milli futbolcu Cengiz Ünder için harekete geçti.

OKAN BURUK ONAY VERDİ!

Spor Arena’da yer alan habere göre sarı kırmızılı takım 25 yaşındaki kanat oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk’un da transferine onay verdiği yıldız ismin bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Bu sezon 19 maçta görev yapan Cengiz Ünder 702 dakika sahada kaldı. Sadece 1 asist yapan Ünder’in sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...