Tgrt Haber

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri kazanamadı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
18 Eylül 2023 11:10 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 11:39
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri kazanamadı
Galatasaray,Bayern Münih,Manchester United,,Şampiyonlar Ligi,Kopenhag

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, Brighton'a 3-1 mağlup olurken Bayern Münih, lider Bayer Leverkusen ile 2-2 berabere kaldı. Danimarka ekibi Kopenhag da rakibiyle yenişemedi. İşte detaylar...

Avrupa'nın en büyük 5 futbol ligi kabul edilen İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara, hafta sonu devam edildi.

İngiltere'de Manchester City, İspanya'da Real Madrid, İtalya'da Inter, Almanya'da Bayer Leverkusen, Fransa'da ise Monaco, puan tablosunun zirvesinde yer aldı.

KOPENHAG KAZANAMADI

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 3 rakibi de haftayı puan kayıplarıyla tamamladı.

Sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ilk haftasında sahasında karşılaşacağı Danimarka temsilcisi Kopenhag, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakiplerinden Nordsjaelland ile 2-2 berabere kaldı.

MANCHESTER UNİTED EVİNDE KAYBETTİ

İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rakiplerinden Manchester United, evinde Brighton'a 3-1 yenildi.

Son 3 yılın şampiyonu Manchester City ise konuk olduğu West Ham United'ı 3-1 yenerek liderlikte yer aldı.

Tottenham, seyircisi önünde oynadığı Sheffield United karşılaşmasını 2-1 kazandı.

Arsenal, deplasmanda Everton'ı 1-0 yenerken Liverpool ise konuk olduğu Wolverhampton'ı 3-1 mağlup etti.

Premier Lig'in 5. haftası sonunda 15 puanla zirvede yer alan Manchester City'yi 13'er puanla Tottenham, Liverpool ve Arsenal izledi.

BAYERN MÜNİH BERABERE KALDI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile A Grubu'nda yer alan Bayern Münih, Bundesliga'da haftayı beraberlikle kapattı.

Bavyera ekibi, 4. hafta mücadelesinde konuk ettiği Bayer Leverkusen ile 2-2 berabere kaldı.

Bundesliga'nın 4. haftasını Bayer Leverkusen, 10 puanla zirvede geçerken aynı puandaki Bayern Münih ikinci, Leipzig ise 9 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...