Tgrt Haber

Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor, Stefan Kuntz üçgeni: Milli Takım’da neler oluyor?

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 18:45 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 21:59
Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor, Stefan Kuntz üçgeni: Milli Takım’da neler oluyor?
Hakan Çalhanoğlu,,,Milli Takım,,,Stefan Kuntz,Emre Mor

A Milli Takım formasını son olarak 2017’de giyen ‘Emre Mor’un, Hakan Çalhanoğlu istemediği için Milli Takım’da olmadığı’ iddialarıyla ilgili bir yorum da Emre Mor’un eski menajeri Muzzi Özcan’dan geldi. Özcan, sosyal medyadaki “Hakan Çalhanoğlu istemiyor diye Emre Mor’un iki yıldır milli takıma alınmadığı doğru mu?” sorusuna “Doğru!” cevabını verdi. Milli Takım'da neler oluyor? İşte detaylar...

A Milli Takımımızda üst üste gelen Ermenistan beraberliği ve Japonya yenilgisi, Milli Takım’ın oyuncu ve teknik direktör tercihlerinin sorgulanmasına sebep oldu.
EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Eskişehir’de oynanan maçta Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Millilerimiz, bugün Belçika’da yapılan hazırlık maçında Japonya’ya 4-2 mağlup oldu.

Milli Takım’ın aldığı başarısız sonuçların ardından sorgulanan ilk isimlerden biri A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz oldu. Özellikle sosyal medyada vatandaşlar, Kuntz yerine Sergen Yalçın, Rıza Çalımbay, Emre Belözoğlu, Abdullah Avcı ve Fatih Terim gibi öneriler getirdi.

Öte yandan Kuntz’un özellikle Ermenistan maçındaki sol bek ve santrfor tercihleri sorgulanırken; Fenerbahçe forması giyen Emre Mor ile ilgili flaş bir iddia da gazeteci Ahmet Ercanlar’dan geldi.

Gazeteci Ahmet Ercanlar’ın sosyal medya platformu X’te paylaştığı, “Hakan Çalhanoğlu istemiyor diye Emre Mor’un iki yıldır milli takıma alınmadığı doğru mu? (Şu an sakat biliyorum. Son iki yıldan bahsediyorum) Orayı çiftlik yapmışsınız…” diyerek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi hesabını etiketlediği gönderinin altına Emre Mor’un eski menajeri Muzzi Özcan, “Doğru!” yanıtını verdi.

https://twitter.com/Muzziozcan/status/1701587755761819713

HAKAN-KUNTZ GERGİNLİĞİ!

Öte yandan Hakan Çalhanoğlu ile Stefan Kuntz’un röportajlar üzerinden birbirlerine yaptıkları göndermeler sürüyor. A Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu’nun Ermenistan beraberliğinin ardından yaptığı, “Ermenistan’ı evde yenemiyorsan bazı şeyleri düzeltmen ve daha konsantre olman gerekiyor” eleştirisine, Japonya yenilgisinin ardından Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz’dan cevap geldi.

“CEVAP SAHADA VERİLİR”

Japonya karşısında alınan mağlubiyetin ardından oyuncuların yüzde 100’ünü A Milli Takım’a vermediğini savunan Kuntz, şöyle konuştu:

“Benim sorumluluk alanım oyuncular. Ben, oyuncularımdan bazı şeyleri beklerim. Oyuncular da A Milli Takım için %100'ünü verecek seviyeye gelmeli. Ben milli oyuncuydum, Almanya'da oynadım. Alman hocası olarak Türk Milli Takımı başında kenardaysam, bu maçları kazanmak için oradayım! Tüm teknik ekibimle beraber çok fazla efor harcıyoruz. Bizim tek hedefimiz Türk Milli Takımı'nı geliştirmek. Bunun için gururluyuz. En çok canımı acıtan konu, oyuncularım yüzde 100'ünü vermiyorsa, bu canımı acıtıyor. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil!"

HAKAN ÇALHANOĞLU: MORALİM BOZULUYOR

Stefan Kuntz'un ardından kaptan Hakan Çalhanoğlu da Japonya mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Formda ve motive geldiğini söyleyen yıldız futbolcu, alınan skorların ardından moral bozukluğu yaşadığını ifade etti. Hakan Çalhanoğlu'nun maç sonu açıklamaları şöyle:

"Daha iyi olmamız gerekiyor. Çok basit hatalar yaptık. Bilmiyorum. İtalya'dan geliyorum, formdayım, motive geldim, elimden geleni yapmaya, takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Moralim bozuluyor. Unutmam da gerekiyor. Önümüze bakmalıyız. Bertuğ'u tebrik ediyorum, oyuna girip golünü attı. Bugün kadroda değildi ama Kazımcan'ı tebrik ediyorum. İleride bize yardımcı olacaklardır."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...