Tgrt Haber

Hatayspor ligden çekildi mi? Hatayspor puan durumları!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Şubat 2023 10:02 - Güncelleme : 10 Şubat 2023 10:45
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel
hatayspor,lkahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem sonrası arama - kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremlerden en çok etkilenen şehirlerden biri de Hatay oldu. Süper Lig ekibi Hatayspor'da futbolcu Christian Atsu, Sportif Direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan, halen enkaz altında. Peki, Hatayspor ligden çekildi mi? Hatayspor puan durumları!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel

Türkiye, 6 Şubat saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7'lik depremle sarsıldı. Daha sonra 7,6'lık bir depremin daha meydana geldiği Kahramanmaraş'ta çalışmalar devam ediyor. Kahramanmaraş depreminden en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay'da arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hatayspor, depremin ardından sezonun kalan maçlarını oynayamayacağına dair TFF'ye yazı gönderdi.

HATAYSPOR LİGDEN ÇEKİLDİ Mİ?

Hatayspor'un TFF'ye yazı gönderdiğini belirten Büyükekşi, "Hatayspor Kulübü bugün yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki sezon ligi 20 takımla oynatmayı planlıyoruz" dedi.

VOLKAN DEMİREL AİLESİYLE BERABER DEPREME YAKALANDI 

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, depremin yaşandığı gün, eşi ve 2 kızı ile beraber Hatay'daydı. Deprem sonrası sosyal medya hesaplarından büyük bir yıkımın olduğunu söyleyen Zeynep-Volkan Demirel, gözyaşlarını tutamadı. 

Hatayspor ligden çekildi mi? Hatayspor puan durumları!

HATAYSPOR PUAN DURUMU!

 

Hatayspor ligden çekildi mi? Hatayspor puan durumları!

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...