Tgrt Haber

Icardi transferinin gecikme sebebi ortaya çıktı! Eşi Wanda Nara…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Yeni Şafak
15 Temmuz 2023 06:29 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 06:30
Icardi transferinin gecikme sebebi ortaya çıktı! Eşi Wanda Nara…
Galatasaray,mauro ıcardi,wanda nara,transfer

Son dakika haberi: Yıldız golcü futbolcu Mauro Icardi transferinin Galatasaray’a gecikmesinin nedeni ortaya çıktı. Arjantin basını Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın hastalığını duyurması sevenlerini üzdü.

Yeni Şafak’ın haberine göre Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon şampiyonluğunda büyük rol oynayan yıldız golcü futbolcu Icardi transferini tamamlayamadı. Ortaya birçok iddia atılırken Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri reddeden yıldız golcünün sarı kırmızılı yönetim ile anlaştığı ifade edildi. Ancak şuana kadar herhangi bir imza atılmadı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da “Şuana kadar imza yok. Çalışmalar devam ediyor” dedi.

ICARDI TRANSFERİNDE PRÜZ MÜ VAR?

Transferin tamamlanması sarı kırmızılı taraftarı üzerken Arjantin basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Hatırlanacağı üzere Arjantinli yıldızın eşi Wanda Nara geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bu durum oyuncu üzerinde büyük üzüntüye neden olurken Wanda Nara’nın çeşitli testlerden geçeceği bildirildi.

LÖSEMİ HASTASI MI?

Güney Amerika basını Wanda Nara’nın lösemi hastası olduğunu iddia etti. Icardi'nin transferinin normal şartlarda açıklanacağı ancak yaşanan bu gelişmelerden dolayı ertelendiği belirtildi. Icardi ve ailesinden Wanda Nara'nın durumuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken Arjantinli gazeteci Jorge Lanata, Nara'nın durumunun ciddi olduğunu ve kemik iliği testine gireceğini söyledi.

Güney Amerika basını Wanda Nara’nın lösemi hastası olduğunu iddia etti

Edinilen bilgilere göre Galatasaray yönetimi, Icardi ile sürekli temas halinde ve süreci takip ediyor. Sarı kırmızılı kulüp, Wanda Nara ile ilgili gelişmelerin netleşmesinin ardından Icardi ile ilgili gerekli duyuruları yapması bekleniyor.

 

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...