Tgrt Haber

İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi! Devre arasında yolcular

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
24 Kasım 2023 14:15 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 14:32
İsmail Kartal 5 yıldızın üstünü çizdi! Devre arasında yolcular
Fenerbahçe,İsmail Kartal,Ryan Kent,Luan Peres,Miha Zajc,Joshua King,Lincoln Henrique,Süper Lig

Trendyol Süper Lig lideri Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, 5 futbolunun biletini kesti. Devre arası transfer döneminde bu isimlerle yolların ayrılması bekleniyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'de devre arasında takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. İsmail Kartal, bu sezon istediği performansı alamadığı bazı isimlerle yolların ayrılmasını istiyor.

5 İSMİN BİLETİ KESİLDİ!

A Spor'da yer alan habere göre; İsmail Kartal; Ryan Kent, Luan Peres, Miha Zajc, Joshua King, Lincoln Henrique'yi takımda düşünmüyor.

KENT KİRALANACAK

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Rangers ile sözleşmesi bittikten sonra bonservissiz bir şekilde transfer edilen fakat forma bulmakta zorlanan Ryan Kent'in başka bir takıma kiralanması bekleniyor.

PERES YABANCIYA TAKILDI

Kanarya, sezon başında Avrupa eleme maçlarında sakatlanan Luan Peres'le yabancı kontenjanı nedeniyle yolları ayırma kararı aldı. Dizinden ameliyat olan ve sezonu kapatan Peres bu sezon sadece 3 maça çıkabilmişti.

ZAJC DA GİDİYOR

Beklentilerin altında kalan Miha Zajc'ın takımdan gönderilmesi ve orta sahaya takviye yapılması bekleniyor. Oyuncunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Oyuncunun kiralanması planlar dahilinde.

KİNG YOLCU

Sakatlık sorunları da yaşayan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek Joshua King ile de yolların ayrılması planlanıyor. Güncel piyasa değeri ise 4.1 milyon Euro olan oyuncunun sözleşmesi Haziran 2024'te sona eriyor.

LİNCOLN DA KİRALANACAK

Yabancı kontenjanından dolayı yer açmak isteyen Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız Lincoln Henrique'nin fiziksel açıdan hazır hale gelmesi için başka bir takıma kiralanmasını hedefliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...