Tgrt Haber

Jose Mourinho'dan Michy Batshuayi'ye kanca!

06 Ağustos 2023 19:14 - Güncelleme : 06 Ağustos 2023 19:14
Jose Mourinho'dan Michy Batshuayi'ye kanca!
Michy Batshuayi,Transfer,Fenerbahçe,Roma,Jose Mourinho

Fenerbahçe’de hücum opsiyonlarının artmasının ardından geri plana düştüğü gerekçesiyle takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Michy Batshuayi ile Roma’nın ilgilendiği ileri sürüldü.

Bu sezon gerçekleştirdiği Ryan Kent, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Umut Nayir transferleriyle hücum bölgesinde kadro derinliği yaratan Fenerbahçe’de Michy Batshuayi’nin ön plana çıkamama kaygısıyla mutsuz olduğu iddia ediliyordu. Sarı-lacivertlilerin Belçikalı golcüsüyle ilgili İtalyan basınında flaş bir iddia ortaya atıldı…

ROTA BATSHUAYI'YE DÖNDÜ

Correira Della Sport’ta yer alan habere göre Jose Mourinho’nun teknik direktörlük koltuğunda oturduğu Roma, Michy Batshuayi’yi kadrosuna katmak istiyor. İtalyan gazetesinin manşetinden taşıdığı haberde, Scamacca ve Morata transferlerini gerçekleştiremeyen Roma’nın Batshuayi’yi gündemine aldığı ifade edildi.

MOURINHO TRANSFERE SICAK BAKIYOR

İtalyan ekibinin kısa süre içerisinde Fenerbahçe ile temasa geçerek transferi bir ileri seviyeye taşımak istediği iddia edilirken; Roma’nın teknik direktörü Jose Mourinho’nun da Belçikalı golcünün ekibe dahil edilmesine sıcak baktığı öne sürüldü.

ALTERNATİFLERİ ZAPATA VE WEGHORST

Öte yandan Roma’nın gündeminde santrfor bölgesi için Duvan Zapata ve bir dönem Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst gibi oyuncuların da adı geçiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...