Tgrt Haber

Mauro Icardi'ye Real Madrid kancası! Carlo Ancelotti bizzat istedi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2023 08:25 - Güncelleme : 23 Kasım 2023 08:39
Mauro Icardi'ye Real Madrid kancası! Carlo Ancelotti bizzat istedi
Galatasaray,transfer,Real Madrid,Carlo Ancelotti

Üst üste yaşanan sakatlıklarla zor günler geçiren İspanyol devi Real Madrid, Vinicius Junior'ın sakatlığı sonrası Mauro Icardi'ye kanca attı. İtalyan basınının ortaya attığı iddia sarı-kırmızılı taraftarları bir hayli endişelendirdi. İşte flaş transfer iddiasının detayları...

Sakatlıklarla boğuşan İspanyol devi Real Madrid'de Arda Güler, Eduardo Camavinga, Nacho Fernandez, Aurelien Tchouameni, Jude Bellingham, Dani Ceballos, Thibault Courtois, Eder Militao ve Kepa gibi isimlerin tedavileri sürüyor.

Real Madrid, Brezilya Milli Takımı'nın Kolombiya ile oynadığı maçta Galatasaraylı Davinson Sanchez ile yaşanan pozisyon sonrası sakatlanan ve yaklaşık olarak 2.5 ay sahalardan uzak kalması beklenen Vinicius Junior'ın yerini doldurmak için harekete geçti.

ANCELOTTİ, ICARDİ'Yİ İSTİYOR!

Tuttomercatoweb sitesinde yer alan haberde; Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Vinicius'un sakatlığı sonrası daha önce de kadrosunda görmek istediği Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'yi ocak ayında transfer etmek istediği ifade edildi.

MADRİD, 15 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

Kadrosunda şu an forvet olarak sadece 33 yaşındaki Joselu'yu bulunduran Real Madrid'in Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi için Galatasaray'a 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğu belirtildi.

GALATASARAY, 10 MİLYON EURO'YA ALMIŞTI

Galatasaray, Mauro Icardi'yi sezon başında Fransız devi PSG'den 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etmişti.

Arjantinli yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, Icardi'ye yıllık net 6 milyon Euro ödeyeceğini açıklamıştı.

20 MAÇTA 15 GOL-3 ASİST

Bu sezon Galatasaray ile 20 maça çıkan 30 yaşındaki yıldız golcü, 15 gol atarken 3 de asistyaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...