Tgrt Haber

Rashica transferinin perde arkası ortaya çıktı: "Sakın o uçağa binme"

17 Ağustos 2023 13:40 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 14:03
Rashica transferinin perde arkası ortaya çıktı: "Sakın o uçağa binme"
Galatasaray,Beşiktaş,Milot Rashica,transfer

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı takımda şampiyonluk yaşayan Milot Rashica'yı kadrosuna katarak hem önemli bir hamle gerçekleştirdi hem de ezeli rakiplerinden birine transfer çalımı attı. Siyah-beyazlılarda Rashica transferinin detayları ortaya çıktı. İşte transferin perde arkası...

Beşiktaş, transfer döneminin en çarpıcı hamlelerinden birine imza attı. Galatasaray’da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve sarı-kırmızılı takıma bonservisiyle transfer olması beklenen Milot Rashica, siyah-beyazlı takıma transfer oldu.

SÜRPRİZ TELEFONLAR!

Kosovalı sağ kanat oyuncusu ve menajeriyle yaklaşık 10 gündür gizlice görüşen idareciler, önceki gün futbolcuyu İngiltere’nin Norwich şehrinden İstanbul’a getirmek için özel uçak yolladı.

Ada kulübüyle 5.2 milyon Euro bonservise el sıkışan ve oyuncuyla da 2 milyon Euro artı bonustan 4 senelik el sıkışan Beşiktaş, oyuncu uçağa binmeden Rashica’ya Galatasaray’dan sürpriz telefonlar geldi.

GALATASARAY DAHA FAZLA ÜCRET TEKLİF ETTİ

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray yönetiminden kritik bir ismin, Milot Rashica ile menajerini arayıp Beşiktaş’la anlaştıkları şartlardan daha yüksek bir rakamla Kosovalı futbolcuya teklifte bulunduğu kaydedildi. Ek olarak sarı-kırmızılıların teknik ve idari ekibinden de bazı isimlerin Rashica’yı arayıp Galatasaray’ı seçmesi yönünde telkinde bulunduğu bildirildi.

Ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken devreye Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ’ın girdiği öğrenildi. Kocadağ’ın, oyuncu ve menajeriyle konuşup son anda bir sürpriz yaşanmasını engellediği bildirildi.

'ŞAFAK OPERASYONU'

Kocadağ’ın hamlesi sonrası uçağa binen Milot Rashica, ardından kartal pozu verip Beşiktaş için yola çıktığını duyurması sonrasında transfer, Kara Kartal’ın lehine sonuçlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen başarılı futbolcunun transferi, Siyah-beyazlı kulüpten, ‘Şafak operasyonu’ paylaşımıyla duyuruldu. (Fanatik)

Rashica transferinin perde arkası ortaya çıktı: "Sakın o uçağa binme"

TEKLİF 750 BİN EURO ARTIRILDI

Rashica ile birlikte İstanbul’a hareket edecek uçağın yakıt aldığı sırada Galatasaraylı yöneticiler, sosyal medyada çıkan haberlerden bu sürpriz transfer gelişmesini öğrendiler.

Olimpija maçı oynanırken karşılaşmayı bırakan sarı-kırmızılı yöneticiler telefonla uçakta beklemesini sürdüren Rashica’nın menajerine ulaştılar. Bu görüşmede daha önce önerdikleri yıllık ücreti tam 750 bin Euro artırdıklarını bildirdiler.

"SAKIN O UÇAĞA BİNME"

Milliyet'in haberine göre; Rashica ve menajerinden, “Biz Beşiktaş’la anlaştık” cevabını alan Galatasaraylı idarecilerin bunun üzerine, “Sakın o uçağa binme. Biz sana hemen Galatasaray’ın uçağını gönderiyoruz. O uçağa binersen İstanbul’da başın ağrır. Çünkü geçen sezon Galatasaray forması giydin. Taraftar seni rahat bırakmaz. Hatta havalimanına da gelirler” dedikleri ifade edildi.

EMRE KOCADAĞ: "HİÇBİR SORUN YAŞANMAYACAK"

Rashica geri adım atmazken menajeri durumu hemen Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ’a iletti. Kocadağ, “Uçağa atlayın, gelin. Havalimanında sizi ben karşılaşacağım. Hiçbir sorun yaşanmayacak. Yönetici arkadaşım Ali Bayrak da yanımda olacak” diyerek, Rashica ve menajerine güvence verdi.

Rahat bir nefes alan yıldız oyuncu gece saat 02.30’da İstanbul’a iniş yaptı ve gerilim dolu gece Beşiktaş’ın istediği gibi noktalandı.

Rashica transferinin perde arkası ortaya çıktı: "Sakın o uçağa binme"

CONRAD OTEL’DE 03.50’DE İMZA ATTI

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Atatürk Havalimanı’nda karşıladığı Milot Rashica ve menajerini doğrudan Conrad Otel’e götürdü.

Kosovalı futbolcu odasına geçerken kısa süre sonra burada Kocadağ ile yeniden buluştu ve saat 03.50’de 4 yıllık sözleşmeye imza attı, transfer resmen tamamlandı.

Siyah-beyazlılar otelde herhangi bir tatsızlık yaşanmaması için özel önlemler de aldı. Rashica’nın kaldığı odadaki kata özel güvenlik yerleştirildi. Güvenlik elemanının sabaha kadar burada beklediği ifade edildi.

"50 TRANSFER YAPTINIZ"

Rashica’nın Galatasaraylı yöneticilerle gerçekleştirdiği telefon konuşmasında net ifadeler kullandığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların tüm taleplerini geri çeviren Kosovalı yıldızın, “Şimdiye kadar 50 tane transfer yaparken beni sürekli oyaladınız. Beşiktaş’la anlaştım. Bu saatten sonra Galatasaray’a gelmem mümkün değil” diye konuştuğu kaydedildi. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
gggg19 Ağustos 2023 23:26

benim anlamadigim concon kendini ne sannediyor alsaydiniz bu telefon gorusmeleri nedir utanma yok

Ahmet18 Ağustos 2023 11:38

Cim bom isteseydi havada karada alırdi.noktaaa

Sonraki Haber Yükleniyor...